офіційний веб-сайт           
 
ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО
Львівський науково-виробничий центр
стандартизації, метрології та сертифікації
14 | 12 | 2019
П'ятниця, 27 лютого 2015 12:48
Що таке НАССР?
Hazard Analysis and Critical Control Points (НАССР) - це система забезпечення безпечності харчового продукту в процесі його виробництва, що широко освоюється у світовій переробній промисловості. В перекладі з англійської НАССР означає аналіз небезпечних факторів та критичних точок контролю. В основу системного аналізу продукції покладено ретельний, всебічний контроль кожного виробничого процесу, починаючи від сировини і закінчуючи кінцевим продуктом.
На сьогодні стандарти НАССР визнані у всьому світі найбільш ефективними для забезпечення безпеки й стабільності якості харчової продукції та продовольчої сировини. Це досягається за рахунок упорядкування та координації роботи за управлінням ризиками під час виробництва, перевезення, зберігання та реалізації продукції.
Особливість системи в тому, що вона заснована на попередженні можливих помилок на етапі виробництва, а не на виявленні їх за допомогою контролю готової продукції.
Детальнішу інформацію щодо принципів, процедури розробки та впровадження НАССР можна отримати у ДП «Львівстандартметрологія» за адресою:
м. Львів, вул. Князя Романа, 38,
відділ управління якістю та науково-технічної інформації (кім. 216, 304а), тел.(032) 261-40-44
 
Останні новини
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Перекладач
Пошук
Хто на сайті
На даний момент 24 гостей на сайті
Статистика
Користувачі : 148
Зміст : 1395
Посилання : 22
Переглянути хіти змісту : 2073513
Міністерство економічного розвитку і торгівлі України Департамент тхнічного регулювання