офіційний веб-сайт           
 
ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО
Львівський науково-виробничий центр
стандартизації, метрології та сертифікації
21 | 08 | 2019
Вівторок, 25 листопада 2014 12:10
Сьогодні виробник пропонує споживачеві досить широкий асортимент „фруктових” вод. Разом із тим, купуючи, наприклад, пакет соковмісного напою, не завжди можна зорієнтуватися, скільки все-таки повинно бути в ньому соку.

Треба правильно розуміти різницю між основними типами безалкогольних напоїв. А саме: соковмісними (вміст соку від 1,0% до 9,9% включно); соковими (вміст соку від 10,0% до 40%); напоями на пряно-ароматичній (смако-ароматичній) рослинній сировині (виготовлені з використанням екстрактів, настоїв, концентрованих основ чи концентратів пряно-ароматичної рослинної сировини); напоями на ароматизаторах (виготовлені з використанням смако-ароматичних добавок – ароматизаторів, ароматичних основ, емульсій та інших компонентів); напоями на зерновій сировині (виготовлені з добавками зернової сировини і продуктів її переробки); напоями бродіння або ферментовими (виготовлені шляхом незавершених молочнокислого і спиртового бродіння); низькокалорійними напоями (цукор цілком замінений підсолоджувачами); напоями зі зниженою калорійністю (калорійність такого напою не перевищує 70% у порівняні з калорійністю напою, що виготовлений із застосуванням цукру (100%).

 
Останні новини
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Перекладач
Пошук
Хто на сайті
На даний момент 20 гостей на сайті
Статистика
Користувачі : 148
Зміст : 1382
Посилання : 22
Переглянути хіти змісту : 1936414
Міністерство економічного розвитку і торгівлі України Департамент тхнічного регулювання