офіційний веб-сайт           
 
ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО
Львівський науково-виробничий центр
стандартизації, метрології та сертифікації
25 | 04 | 2018
Чи корисні перші весняні овочі?,- досліджували фахівці лабораторії ДП "Львівстандартрологія" Друкувати
Написав прес-служба   
Середа, 14 березня 2018 10:14
Ще далеко до першого весняного листя на деревах, але на прилавках ринків і супермаркетів вже «зазеленіли» рання редиска, огірки, помідори, салат… Щоб виростити ранні овочі, агрономи використовують теплиці, штучне світло і тепло, а для швидкого дозрівання плодів – добрива. Деякі з таких стимулюючих речовин, особливо нітрати, шкідливі для здоров’я людини.

Отже, чого ж більше від вживання ранніх весняних овочів – користі або шкоди. Це з'ясовували фахівці випробуальної лабораторії ДП "Львівстандартметрологія".

Детальніше про те де і скільки виявили нітратів в ранніх овочах у сюжеті постійної рубрики "Моніторинг якості" на телеканалі "Перший Західний".

 
Останні новини
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Перекладач
Пошук
Хто на сайті
На даний момент 54 гостей на сайті
Статистика
Користувачі : 148
Зміст : 1277
Посилання : 23
Переглянути хіти змісту : 1676195
Міністерство економічного розвитку і торгівлі України Департамент тхнічного регулювання