офіційний веб-сайт           
 
ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО
Львівський науково-виробничий центр
стандартизації, метрології та сертифікації
23 | 05 | 2018
Якість та безпечність ковбасних виробів та яєць,- актуальне питання для споживачів Друкувати
Написав прес-служба   
Вівторок, 10 квітня 2018 09:35
У рубриці "Моніторинг якості" напередодні Великодніх свят транслювали сюжет щодо якості та безпечності домашніх ковбас, домашніх та фермерських курячих яєць, а також харчових барвників для фарбування пасхальних крашанок.
Фахівці випробувальної лабораторії ДП "Львівстандартметрологія" здійснили дослідження, відібраних,  зазначених вище, продуктів на Львівських ринках.

 
Останні новини
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Перекладач
Пошук
Хто на сайті
На даний момент 78 гостей на сайті
Статистика
Користувачі : 148
Зміст : 1295
Посилання : 23
Переглянути хіти змісту : 1688107
Міністерство економічного розвитку і торгівлі України Департамент тхнічного регулювання