офіційний веб-сайт           
 
ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО
Львівський науково-виробничий центр
стандартизації, метрології та сертифікації
21 | 08 | 2019
Четвер, 11 вересня 2014 12:14
У якому випадку «Е» становить серйозну загрозу, а де це просто порядковий номер, що позначає аскорбінову кислоту, яка приховується за лаконічним індексом Е300?

Практично кожен  безалкогольний напій містить консервант бензоат натрія (Е211), що забезпечує тривале  зберігання продукту та паралельно розвиває алергію та є небезпечним продуктом для астматиків. Е124 надає червоного кольору квіточкам на святковому торті та викликає гіперактивність у дітей, а сахарин Е954, що використовується в більшості «низькокалорійних» напоях та замінниках цукру  підвищує  ризик стимулювання розвитку злоякісних пухлин. Для постійних відвідувачів фаст-фудів буде корисна інформація про Е338 - ортофосфорну кислоту, яка загрожує розладами травлення.
 
Останні новини
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Перекладач
Пошук
Хто на сайті
На даний момент 29 гостей на сайті
Статистика
Користувачі : 148
Зміст : 1382
Посилання : 22
Переглянути хіти змісту : 1936448
Міністерство економічного розвитку і торгівлі України Департамент тхнічного регулювання