офіційний веб-сайт           
 
ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО
Львівський науково-виробничий центр
стандартизації, метрології та сертифікації
25 | 04 | 2018
Моніторинг якості
Чи повірені ваги на ринках м.Львова і, які методи обважування можуть чекати споживача PDF Друкувати
Написав прес-служба   
Вівторок, 24 квітня 2018 09:41
Чи повірені ваги, які  використовують на ринках м.Львова і, які методи обважування можуть чекати споживача при купівлі продуктів харчування на львівських ринках,- про це детальніше у постійній рубриці "Моніторинг якості" на "Першому Західному".


 
Чи містять небезпечні бактерії ковбасні вироби та яйця,- досліджували фахівці лабораторії PDF Друкувати
Написав прес-служба   
Вівторок, 10 квітня 2018 09:27
Ковбасні вироби, яйця можуть бути неякісними та зашкодити Вашому здоров'ю. Зокрема, це стосується продуктів домашнього виробництва, які не можуть довго зберігатися і при не дотриманні умов зберігання містити небезпечні бактерії. Досліджували фахівці також і барвники для яєць, які можуть містити токсичні елементи. Детальніше про результати випробувань у рубриці "Моніторинг якості".

 
Якість та безпечність іграшок для дітей PDF Друкувати
Написав прес-служба   
Середа, 28 березня 2018 09:17
Фахівці випробувальної лабораторії ДП "Львівстандартметрологія" дослідили пластикові, гумові іграшки, придбані на львівських ринках.  Про результати цих досліджень у рубриці "Моніторинг якості".
Споживач повинен знати, які ж небезпеки можуть приховувати забавки для дітей, а також має можливість почути поради від фахівців при купівлі дитячих іграшок.


 
Ранні весняні овочі: як не отруїтися нітратами?, - у рубриці "Моніторинг якості" PDF Друкувати
Написав прес-служба   
Середа, 14 березня 2018 10:01
Чи є нітрати у ранніх весняних помідорах,огірках, редисці, які продаються на Львівських ринках та торгівельних мережах,- перевіряли у лабораторії ДП "Львівстандартметрологія". Детальніше про результати випробувань у рубриці "Моніторинг якості".

 
Правда про вершкове масло, - у рубриці "Моніторинг якості" PDF Друкувати
Написав прес-служба   
Понеділок, 04 грудня 2017 10:21
Вершкове масло – продукт, без якого вже багато років люди не уявляють свого щоденного раціону.
Згідно ДСТУ 4399:2005 масло, залежно від масової частки жиру, поділяють на групи:
- вершкове масло екстра (від 80,0% до 85,0%);
- вершкове масло селянське (від 72,5% до 79,9%);
- вершкове масло бутербродне (від 61,5 до 72,4%).

У випрбувальній лабораторії ДП "Львівстандартметрологія" перевірили декілька зразків масла. Детальніше у рубриці "Моніторинг якості".


 
Що повинен знати споживач при купівлі кисломолочного сиру,- поради фахівців у "Моніторингу якості" PDF Друкувати
Написав прес-служба   
Понеділок, 20 листопада 2017 10:28
У випробувальній лабораторії ДП "Львівстандартметрологія" перевірили декілька зразків кисломолочного сиру. Детальніше про результати досліджень у рубриці "Моніторинг якості".

 
Про якість та безпечність мила у рубриці "Моніторинг якості" PDF Друкувати
Написав прес-служба   
Понеділок, 06 листопада 2017 11:32
 Чи якісне та безпечне мило досліджували у випробувальній лабораторії ДП "Ль вівстандарметрологія".
Детальніше про результати випробувань та коментарі фахівців у рубриці "Моніторинг якості".

 
Фахівці лабораторії перевірили картоплю на вміст нітратів PDF Друкувати
Написав прес-служба   
Понеділок, 23 жовтня 2017 08:59
У випробувальній лабораторії ДП "Львівстандартметрологія" перевірили картоплю на вміст нітратів.

 
Чи безпечна капуста, - про результати перевірки на вміст нітратів у рубриці "Моніторинг якості" PDF Друкувати
Написав прес-служба   
Понеділок, 09 жовтня 2017 10:11
 Чи безпечна та якісна капуста? Фахівці випробувальної  лаборатораторії ДП "Львівстандартметрологія" досліджували капусту на вміст нітратів.
Детальніше про результати випробувань у рубриці "Моніторинг якості".  

 
Поради фахівців - як придбати безпечні лісові гриби PDF Друкувати
Написав прес-служба   
Понеділок, 02 жовтня 2017 09:24
У випробувальній лабораторії ДП "Львівстандартметрологія" перевірили вміст радіонуклідів у лісових грибах. 
Детальніше про результати досліджень та поради фахівців  дивіться у рубриці "Моніторинг якості".

 
Про якість хліба у рубриці "Моніторинг якості" PDF Друкувати
Написав прес-служба   
Понеділок, 25 вересня 2017 10:51
У випробувальній лабораторії ДП "Львівстандартметрологія" досліджували якість та безпечність хліба.
Результати випробувань коментували фахівці лабораторії у щоп'ятничній рубриці "Моніторинг якості".

 
Фахівці випробувальної лабораторії ДП “Львівстандартметрологія” досліджували якість меду PDF Друкувати
Написав прес-служба   
Понеділок, 18 вересня 2017 10:13
У випробувальній лабораторії ДП "Львівстандартметрологія" досліджували якість меду.

Детальніше про результати випробувань та на що варто звертати увагу при купівлі меду, аби отримати користь, а не шкоду у рубриці "Моніторинг якості".

 
Про якість шкільного приладдя PDF Друкувати
Написав прес-служба   
Понеділок, 21 серпня 2017 09:06
 18 серпня 2017 року на телеканалі "Перший Західний" у рубриці "Моніторинг якості" обговорювали якість та безпечність шкільного приладдя та шкільного одягу.

Фахівці випробувальної лабораторії ДП "Львівстандартметрологія" дослідили зошити, наплічник та сарафан для дівчинки. Були надані рекомендації щодо вибору якісних та безпечних товарів.

 
Поради фахівців - як вибрати якісну м'ясну консерву PDF Друкувати
Написав прес-служба   
Вівторок, 15 серпня 2017 07:36
Фахівці випробувальної лабораторії ДП "Львівстандартметрологія" перевірили чи якісні та безпечні м'ясні консерви у торгівельних мережах  Львова.


 
« ПочатокПопередня12НаступнаКінець »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Останні новини
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Перекладач
Пошук
Хто на сайті
На даний момент 56 гостей на сайті
Статистика
Користувачі : 148
Зміст : 1277
Посилання : 23
Переглянути хіти змісту : 1676193
Міністерство економічного розвитку і торгівлі України Департамент тхнічного регулювання