офіційний веб-сайт           
 
ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО
Львівський науково-виробничий центр
стандартизації, метрології та сертифікації
22 | 07 | 2018
Моніторинг якості
Чи виявили радіонукліди у чорниці , - про це у рубриці «Моніторинг якості» PDF Друкувати
Написав прес-служба   
П'ятниця, 15 червня 2018 10:37
Фахівці випробувальної лабораторії ДП "Львістандартметрологія" перевірили чорницю на вміст радіонуклідів.

Детальніше про результати випробувань у рубриці "Моніторинг якості".

 
Чи виявили фахівці лабораторії нітрати у весняних овочах , - у рубриці "Моніторинг якості" PDF Друкувати
Написав прес-служба   
П'ятниця, 01 червня 2018 09:41
Фахівці випробувальної лабораторії ДП "Львістандартметрологія" перевірили на вміст нітратів весняні овочі з ринку та торгівельної мережі, а саме: картоплю, кабачки, помідори та огірки.

Детальніше про результати випробувань у рубриці "Моніторинг якості".


 
Фахівці випробувальної лабораторії ДП "Львістандартметрологія" перевірили фрукти на вміст нітратів PDF Друкувати
Написав прес-служба   
Понеділок, 21 травня 2018 10:40
Вміст нітратів у полуниці та черешні дослідили у випробувальній лабораторії ДП "Львівстандартметрологія".
Результати випробувань у рубриці "Моніторинг якості".

 
Про якість молочних продуктів у рубриці "Моніторинг якості" PDF Друкувати
Написав прес-служба   
Понеділок, 14 травня 2018 14:33
Якість та безпечність сметани та кисломолочного сиру досліджували фахівці випробувальної лабораторії ДП "Львівстандартметрологія".
Детальніше про результати випробувань у рубриці "Моніторинг якості".

 
Чи повірені ваги на ринках м.Львова і, які методи обважування можуть чекати споживача PDF Друкувати
Написав прес-служба   
Вівторок, 24 квітня 2018 09:41
Чи повірені ваги, які  використовують на ринках м.Львова і, які методи обважування можуть чекати споживача при купівлі продуктів харчування на львівських ринках,- про це детальніше у постійній рубриці "Моніторинг якості" на "Першому Західному".


 
Чи містять небезпечні бактерії ковбасні вироби та яйця,- досліджували фахівці лабораторії PDF Друкувати
Написав прес-служба   
Вівторок, 10 квітня 2018 09:27
Ковбасні вироби, яйця можуть бути неякісними та зашкодити Вашому здоров'ю. Зокрема, це стосується продуктів домашнього виробництва, які не можуть довго зберігатися і при не дотриманні умов зберігання містити небезпечні бактерії. Досліджували фахівці також і барвники для яєць, які можуть містити токсичні елементи. Детальніше про результати випробувань у рубриці "Моніторинг якості".

 
Якість та безпечність іграшок для дітей PDF Друкувати
Написав прес-служба   
Середа, 28 березня 2018 09:17
Фахівці випробувальної лабораторії ДП "Львівстандартметрологія" дослідили пластикові, гумові іграшки, придбані на львівських ринках.  Про результати цих досліджень у рубриці "Моніторинг якості".
Споживач повинен знати, які ж небезпеки можуть приховувати забавки для дітей, а також має можливість почути поради від фахівців при купівлі дитячих іграшок.


 
Ранні весняні овочі: як не отруїтися нітратами?, - у рубриці "Моніторинг якості" PDF Друкувати
Написав прес-служба   
Середа, 14 березня 2018 10:01
Чи є нітрати у ранніх весняних помідорах,огірках, редисці, які продаються на Львівських ринках та торгівельних мережах,- перевіряли у лабораторії ДП "Львівстандартметрологія". Детальніше про результати випробувань у рубриці "Моніторинг якості".

 
Правда про вершкове масло, - у рубриці "Моніторинг якості" PDF Друкувати
Написав прес-служба   
Понеділок, 04 грудня 2017 10:21
Вершкове масло – продукт, без якого вже багато років люди не уявляють свого щоденного раціону.
Згідно ДСТУ 4399:2005 масло, залежно від масової частки жиру, поділяють на групи:
- вершкове масло екстра (від 80,0% до 85,0%);
- вершкове масло селянське (від 72,5% до 79,9%);
- вершкове масло бутербродне (від 61,5 до 72,4%).

У випрбувальній лабораторії ДП "Львівстандартметрологія" перевірили декілька зразків масла. Детальніше у рубриці "Моніторинг якості".


 
Що повинен знати споживач при купівлі кисломолочного сиру,- поради фахівців у "Моніторингу якості" PDF Друкувати
Написав прес-служба   
Понеділок, 20 листопада 2017 10:28
У випробувальній лабораторії ДП "Львівстандартметрологія" перевірили декілька зразків кисломолочного сиру. Детальніше про результати досліджень у рубриці "Моніторинг якості".

 
Про якість та безпечність мила у рубриці "Моніторинг якості" PDF Друкувати
Написав прес-служба   
Понеділок, 06 листопада 2017 11:32
 Чи якісне та безпечне мило досліджували у випробувальній лабораторії ДП "Ль вівстандарметрологія".
Детальніше про результати випробувань та коментарі фахівців у рубриці "Моніторинг якості".

 
Фахівці лабораторії перевірили картоплю на вміст нітратів PDF Друкувати
Написав прес-служба   
Понеділок, 23 жовтня 2017 08:59
У випробувальній лабораторії ДП "Львівстандартметрологія" перевірили картоплю на вміст нітратів.

 
Чи безпечна капуста, - про результати перевірки на вміст нітратів у рубриці "Моніторинг якості" PDF Друкувати
Написав прес-служба   
Понеділок, 09 жовтня 2017 10:11
 Чи безпечна та якісна капуста? Фахівці випробувальної  лаборатораторії ДП "Львівстандартметрологія" досліджували капусту на вміст нітратів.
Детальніше про результати випробувань у рубриці "Моніторинг якості".  

 
Поради фахівців - як придбати безпечні лісові гриби PDF Друкувати
Написав прес-служба   
Понеділок, 02 жовтня 2017 09:24
У випробувальній лабораторії ДП "Львівстандартметрологія" перевірили вміст радіонуклідів у лісових грибах. 
Детальніше про результати досліджень та поради фахівців  дивіться у рубриці "Моніторинг якості".

 
« ПочатокПопередня12НаступнаКінець »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Останні новини
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Перекладач
Пошук
Хто на сайті
На даний момент 63 гостей на сайті
Статистика
Користувачі : 148
Зміст : 1309
Посилання : 23
Переглянути хіти змісту : 1715372
Міністерство економічного розвитку і торгівлі України Департамент тхнічного регулювання