Якість та безпечність продуктів харчування - тема програми «Здоров’я» на Львівському радіо Друкувати
Написав прес-служба   
Середа, 13 квітня 2016 15:02
12 квітня о 18:20 год. y прямому ефірі програми «Здоров’я» на Львівському обласному державному радіо відбувся прямий ефір щодо безпечності та якості продуктів харчування, зокрема, свіжих овочів, фруктів, а також консервів як домашнього виробництва , так і куплених у торгівельних мережах.

До слова у студії були запрошені: начальник лабораторії випробувань харчової продукції, сировини та виробів легкої промисловості ДП «Львівстандартметрологія» Володимир Васюта та Олег Когут - лікар-епідеміолог Львівського міського відділу обласного лабораторного центру Держсанепідслужби України.

Програму «Здоров’я» можна прослухати тут.