Проводиться дегустація зразків харчової продукції Друкувати
Написав прес-служба   
Вівторок, 06 жовтня 2009 13:00
Розпорядженням Голови Львівської обласної державної адміністрації від 16.06.2009 р. за № 525/0/5 - 09 на базі ДП "Львівстандартметрологія" створена Львівська обласна дегустаційна комісія (ЛОДК).
Мета її діяльності - підтримка обласного товаровиробника, насичення споживчого ринку якісними товарами, захист споживачів від товарів неналежної якості, встановлення єдиного порядку розгляду й оцінки якості зразків харчової продукції, поліпшення її асортименту тощо.
Згідно з вимогами ДСТУ 3946-2000 "Система розроблення і поставлення продукції на виробництво. Продукція харчова. Основні положення " підставою для поставлення продукції на виробництво є затверджений акт (протокол) ЛОДК.
Надавати свої пропозиції щодо проведення дегустації зразків продукції, що виготовляється на підприємствах-виробниках Львівської області, можна за адресою:
м. Львів, вул. Князя Романа, 38
Контактні особи:
Набокова Леся Орестівна - каб. 208, тел. (032) 261-61-83,
Довгань Марія Василівна - каб. 213, (032) 261-66-83
е-mаіl: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

Довідково. ЛОДК створено на виконання законів України "Про захист прав споживачів", "Про безпечність та якість харчових продуктів» відповідно до ДСТУ 3946 - 2000 "Система розроблення і поставлення продукції на виробництво. Продукція харчова. Основні положення", затвердженого і введеного в дію наказом Держстандарту України від 28.02.2000р. №182 та інших діючих нормативних актів щодо питань якості харчової продукції.