Якість рибних консервів перевірили у випробувальній лабораторії ДП "Львівстандартметрологія" Друкувати
Написав прес-служба   
Четвер, 23 березня 2017 14:32
22 березня відбувся прямий ефір програми «Вечір у Львові» на телеканалі ТРК «Львів» щодо питань якості та безпеки рибних консервів.

У студію до слова були запрошені: Володимир Васюта - начальник лабораторії випробувань харчової продукції, сировини та виробів легкої промисловості ДП «Львівстандартметрологія» та Василь Ріпка - начальник управління захисту споживачів Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області.

Під час програми телеглядачі мали нагоду почути поради від фахівців щодо основних вимог та критеріїв при виборі консервів у торгівельних мережах; які випробування рибних консервів здійснювали у лабораторії; які показники в нормі, а які перевищують допустимі норми згідно з нормативними документами; яким повинен бути вміст якісної консерви; правила маркування та зміст етикетки тощо.

Також, телеглядачам представили телесюжет, відзнятий безпосередньо у випробувальній лабораторії ДП «Львівстандартметрологія», де фахівці продемонстрували як саме здійснюють необхідні випробування, на прикладі придбаних рибних консервів, а саме: сардини атлантичної бланшованої в олії (двох різних виробників). За результатами випробувань було надано коментарі фахівця лабораторії.