Львівські експерти Конкурсу «100 кращих товарів України» побували на Волині Друкувати
Написав прес-служба   
Четвер, 17 вересня 2015 09:03
З 9 до 11 вересня на Волині працювала група експертів загальнодержавного етапу Всеукраїнського конкурсу якості продукції (товарів, робіт, послуг) «100 кращих товарів України».

До складу групи увійшли: головний експертпровідний інженер ДП «Житомирстандартметрологія» Алла Козінчук, експерти – провідний інженер зі стандартизації ДП «Волиньстандартметрологія» Роман Грибанов та інженер 1 категорії ДП «Львівстандартметрологія» Галина Леньо.

Експерти оглянути підприємства–учасники загальнодержавного етапу Конкурсу, ознайомились з процесами виробництва продукції, надання послуг, перевірили документацію учасників Конкурсу, підтвердили кількість балів, яку встановили експерти регіонального етапу, поспілкувались з керівниками підприємств, позитивно провели оцінювання якості продукції та послуги.

За результатами роботи експерти нарахували додаткові бали учасникам Конкурсу за визначеними критеріями: за наявність торгової марки, логотипа на заявлену продукцію; за відсутність заборгованості із заробітної плати та заборгованості з платежів до бюджету (зокрема до фондів державного страхування); за використання ресурсо - та енергоощадних технологій; за наявність сертифікованих систем управління (за кожну окремо) тощо. Загалом за 26 критеріями експерти додавали бали. Адже, винятково на загальнодержавному етапі експерти під час оцінювання якості продукції можуть зняти не більше ніж 20 балів, зазначаючи конкретні причини зняття, або нарахувати додаткові бали учаснику Конкурсу, але не більше ніж 30 балів, за додатковими критеріями.

У цьому році учасниками загальнодержавного етапу Конкурсу стали:

- у номінації ПРОДУКЦІЯ: - ковбаса варено-копчена «Московська» вищого сорту та Сардельки варені «Царські» вищого сорту – виробник Підприємець Дмитрук Юлія Ростиславівна; ковбаса варена «Молочна» вищого сорту – виробник ТзОВ «ВІО-Захід»; макаронні вироби «Спіраль» фасовані ТМ «Макарелла – виробникТОВ «Промислова компанія «ЗАГРАВА»; ковбаса напівкопчена вищого сорту «Краківська» згідно з ДСТУ 4435 - виробник ТзОВ «Забіяка».

У номінації РОБОТА ТА ПОСЛУГИ: спеціальні форми обслуговування – Нововолинське вище професійне училище.
Джерело:
http://volynstandart.com.ua